Божидарац програм ” Препоручи пријатељу ”

Завршавате курс у Божидарцу? Позовите и своје пријатеље, породицу, комшије и остале да постане учесници установе! Вас чека поклон ваучер за дрогерију по избору установа од 1.500,00 динара по свакој успешној препоруци.
Програм ” Препоручи пријатељу ” намењен је постојећим учесницима Божидарца у Београду. Траје у периоду од 15.11.2018. године до 31.12.2018. године.
Како функционише:

Морате бити уписани на неке од курсева у Божидарцу
Затражите на Инфо пулту да вам пошаљемо СМС / ВИБЕР поруку са КОД-ом за препоруку пријатељу. СМС / ВИБЕР порука садржи јединствени код.
Затим проследите СМС / ВИБЕР поруку са кодом својим пријатељима, колегама, породици ….
Особа која је добила СМС / ВИБЕР поруку са кодом од постојећег учесника Божидарца и одлучила да упише неки од курсева * је дужна да на тренутку потписивања уговора приказује добијену СМС / ВИБЕР поруку запосленом на Инфо пулту, и да сам и сам давалац препорука који је и дао препоруку био награђен.
Након потписивања уговора и пријема првих стопа и нови учесник добиће свој јединствени КОД путем СМС / ВИБЕР поруке, који може и даље дијелити и на тај начин остварити могућност добијања ваучера и сам учествовати у програму.
————————————————– ———————————————
Услови Програма:
Препорука се сматра успешном када је:
1. остварена за време трајања Програма
2. препоручено физичко лице које:
2.1. има најмање 18 година на датум успостављања пословног односа са Установом
2.2.успостави успешан пословни однос са Установом односно потпише уговор у вредности веће од 20.000 динара
3. Не може бити препоручено физичко лице које је са Установом успоставило и прекинуло пословни однос ученика у последњих 6 (шест) месеци од датума почетка Промотивног периода.
4. Датум упућивања је датум када препоручено лице приказује СМС / ВИБЕР поруку запосленим установа приликом уписа на курс.
5. Бонус по свакој успешној препоруци износи ваучер за дрогерију по избору установе у износу од РСД 1.500,00. Максимални износ ваучера по једном клијенту је РСД 7.500,00 односно 5 успешно реализованих препорука.
6. Ваучер за успешно остварену препоруку преузима по потписаном уговору са Установом и уплати првих стопа од стране новог учесника
7. Препоручилац и препоручено лице не могу бити исте особе.
8. У случају да Даваоци препоруке препорућу исту особу, током Промотивног периода у оквиру Програма, само онај давалац препорука који је први пут проследио СМС поруку препорученом лицу, а који је потписао уговор и уплатила прву рату, има право на бесплатан ваучер. У случају било каквог спора, Установа ће имати дискреционо право у одлучивању које је давалац препорука успешно дао препоруку.
9. Коначну одлуку о успјешности доношења препоруке доноси Институција и на то не постоји могућност подношења

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *