Додељене награде на ликовном и литерарном такмичењу

У понедељак 03. децембра смо додели награде најбољима на такмичењу „Врачар Love Story“. Уз подршку ГО Врачар и основних школа са општине Врачар у предходна три месеца организовали смо литерарно и ликовно такмичење „Врачар Love Story“. У такмичењу је учестовало свих 6 врачарских основних школа са 83 литерарна и чак 105 ликовних радова. Поред тога ученици музичке школе „Јосип Славенски“ за све присутне су приредили мали концерт изненађења.

 

На литерарном такмичењу жири у саставу Мира Сатарић књижевница, преводилац и лектор, Матилда Вељковић – писац, Милош Михајловић – писац, Kристијан Шарац (новинар) доделио је следеће награде:

1. Јована Kостић ОШ “Kраљ Петар II“

2. Маша Пишот ОШ ”Синиша Николајевић”

3. Хелена Абдић ОШ “Светозар Марковић”

 

На ликовном такмичењу жири у саставу Александар Саша Kурузовић (академски сликар), Јелена Гавриловић (академски сликар), Здравко Вучинић – (ликовни критичар, историчар уметности) због великог броја квалитетних радова доделио је пет награда. Резултати су следећи:

1. Самира Речковић ОШ ”Синиша Николајевић”

2. Петра Бакић ОШ “Јован Миодраговић”

2 .Марија Манојловић ОШ “Свеозар Марковић”

3 Лазар Трипковић ОШ ”Владислав Рибникар”

 

Свим осталима који су учестовали се посебно захваљујемо и охрабрујемо их да наставе да пишу и сликају. Изузетно нам је драго да су ученици и ученице врачарских школа мотивисани да негују лепу реч и да воле ликовну уметност. Надамо се да ће следеће године радови бити још бројнији.

Више слика погледајте на линку https://www.facebook.com/pg/bozidarac1947/photos/VracarLoveStory

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *