ОДРЖАНА МАНИФЕСТАЦИЈА ПАРКИЋ ОТВОРЕНОГ СРЦА У ЧУБУРСКОМ ПАРКУ НА ВРАЧАРУ

Првог дана 2019. године у организацији Градске општине Врачар и Града Београда, по други пут је одржана манифестација Паркић отвореног срца у Чубурском парку на Врачару. Манифестација је намењена најмлађима. Приређен је културно-уметнички програм, дружење са Деда Мразом и костимираним аниматорима, као и учешће у разним радионицама.
Испред Градске општине Врачар, многобројне малишане и њихове родитеље дочекали су проф. др Милан Недељковић, председник и Биљана Ракић, чланица Већа Градске општине Врачар. Новогодишњи, весели догађај отворио је заменик градоначелника, Горан Весић.
“ У јануару, све догађаје смо наменили деци, то је природно и потпуно је нормално да догађаји који се организују до 28. јануара, до краја београдске зиме, буду намењени деци. Осим традиционалне Улице отвореног срца и манифестација намењених деци које организују општине, 4. јануара ће бити отворена централна манифестација – Божићно сеоце испред Храма Светог Саве. Паркић отвореног срца је једна од девет манифестација које прате манифестацију Улица отвореног срца“, рекао је Весић. Заменик градоначелника Београда је свим грађанима, а посебно деци, честитао Нову годину и пожелео да уживају у поменутим манифестацијама.
Проф. др Милан Недељковић честитао је новогодишње празнике свим Врачарцима и Београђанима. Он је навео да су у оквиру манифестације Паркић отвореног срца за малишане организоване представе, радионице, као и дружење са костимираним аниматорима. „Најбољи солисти, певачи, балетске и хорске групе, ученици врачарских основних и средњих школа су се одазвале позиву како би улепшали најмлађим врачарцима данашњи дан. Припремили смо дарове и новогодишње пакетиће за малишане уз топле чајеве, слаткише, а за родитеље кувано вино“ ракао је проф. др Недељковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *