ПОЧЕЛЕ РАДИОНИЦЕ „ИГРОМ ДО ПРЕДУЗЕТНИШТВА“ ЗА ВРАЧАРСКЕ ТРЕЋАКЕ

Градска општина Врачар и Фонд Градске општине Врачар покренули  су пројекат „Игром до предузетништва“ чији је циљ  развијање финансијске писмености  код деце и промоција предузетништва, активизма и волонтеризма.

Ученици трећих разреда основних школа „Светозар Марковић“, „Јован Миодраговић“ и „Краљ Петар II Карађорђевић“ имали су прилику да се у двочасовним интерактивним радионицама упознају са темом ресурса и правилним управљањем ресурсима, у недељу 3. марта 2019. године у великој сали Градске општине Врачар.

Пројекат „Игром до предузетништва“ представља пионирски пројекат кроз који се на забаван начин и креативан приступ подстиче развијање финансијске писмености код деце путем нових едукативних модела, промовишући активизам, волонтеризам, солидарност и преузимање одговорности. Овим пројектом Градска општина Врачар показује жељу руководства да деца од најранијег узраста стекну основе финансијске присмености  и да се подстакне предузетнички дух код деце, јер су предузетничке вештине и знања потребне у савременом друштву у коме живимо.

Пројекат је финансијски подржала Societe generalе банка

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *