Хуманитарни концерти за малог Николу

Два хуманитарна фолклорна концерта за помоћ Николи (3) из Аранђеловца, одржаће се у априлу на две сцене различите сцене, а на њима ће на ступити бројна Kултурно-уметничка друштва. Овај малени херој бори се са великим боловима у свом телу. Наиме, он је почетком октобра из Аранђеловца стигао је у Тиршову због јаких болова који су се појавили око 20 дана раније, у стомаку, куковима, ногама, али ни то, ни повишена температура лекарима који су га првобитно лечили нису говорили шта са дететом није у реду. Доктори са Тиршове посумњали су одмах на тумор. Нажалост, њихове претпоставке су се испоставиле као тачне. Ниџи је дијагностификован неуробластом 4. стадијум.
Први концерт је заказан за 20.април у 18 часова на сцени “Божидарца”, а  на њему ће учествовати дечији и омладински ансамбли.
Други концерт најављен је за 22. април у 19:30 часова на сцени “Позоришта на Теразијама”. Учествују извођачки ансамбли, као и иностране трупе. Специјални гост, али и гост изненађења је Шпанац који долази из Швајцарске.
Цена улазница је 300 рсд.
Прелепе кореографије и тачке за малог Николу извешће: KУД “Никола Тесла” ГСП, АKУД “Бранко Kрсмановић”, KУД “Kрајина”, ФА “Шиљкан”, АНИП “Таурунум”,  KУД “Србија 011”, KУД “Рипањ”.
Дођите да уживате, али првенствено да помогнете малом Ниџи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *