Мјузикл дан на Врачару

Задвољство нам је да вас позовемо да учествујете у следећим радионицама у оквору Мјузикл дана који се организује у суботу, 6. априла са почетком у 11 часова. Радионице су бесплатне али пријава је обавезна.

Завирите у креативне радионице намењене разним узрастима:
10- 11х – радионица за децу од 3 до 5 година
11:15 – 12: 15х – радионица за децу од 6 до 10 година
12:30- 14:00х Породична радионица
14:30 – 16:30 – радионица за одрасле
17 – 18:30 – радионица за пензионере

Пријава је на следећем линку https://forms.gle/bGF9A27DPtsoA9bz6

Радионица за децу:

Имате мултиталентовано дете које воли да плеше пева и глуми? Ево сјајне активности!
У сат времена са децом радимо на глуми, плесу и певању. Они уче кореографије и песмице из познатих дечијих цртаћа и спајају плес са певањем како би радили на моторици и спајањем обе хемисфере мозга. Kроз глуму, деца се упознају и играју у простору како би се ослободили и развили концентрацију али се и сјајно забавили.

Породична радионица:

Ваше дете воли да плеше глуми и пева, а ви никако да се уклопите са њим?  Проведите једно поподне са својим дететом и певајте и плешите уз омиљене песме из цртаних филмова. Боље упознајте себе и своје дете и зближите се кроз заједничку активност и забаву. На овој радионици очекујте певање омиљених Дизни хитова, учење породичних кореографија и разговор о омиљеним цртаним ликовима и развој ваше и дечије маште. Очекујте да ћете се боље упознати са својим дететом али и са другим родитељима и слатко смејати и уживати.

Радионица за одрасле:

Спремите се за спајање својих омиљених активности – плеса, певања и глуме. Првих сат времена ћете са познатом кореографкињом Хеленом Петровић радити кореографију на једну од најпознатијих мјузикл нумера, а затим ћете сат времена са директорком школе мјузикла Лидијом радити вежбе певање кроз игру и глуму, спајати плес са певањем и развити своје самопоуздање и сигурност у себе, своје држање и свој глас.

Радионица за пензионере:

Одувек сањате да изађете и покажете свима како певате и како се сјајно забављате док ђускате? Ево сјајне прилике!
Покажите своју љубав према мјузиклима на првој икада мјузикл радионици за пензионере и покажите колико страсти и љубави имате према певању, плесу и глуми. Забавите се са нама, научите кореографију и певајте кроз разне омиљене ликове из филмова.

Пројекат реализују Школа мјузикла Еудвен и Божидарац уз подршку градске општине Врачар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *