ПРЕДСТАВЉАЊЕ ЗАНИМАЊА МАЛИМ МАТУРАНТИМА НА САЈМУ ОБРАЗОВАЊА

Градска општина Врачар организовала је Сајам образовања и професионалне оријентације у сали Градске општине Врачар, за ученике осмих разреда.
Поред представљања средњих школа и њихових програма, образовних профила и смерова, ученици су први пут имати прилику да се упознају са занимањима непосредно од стране професионалаца из области права, новинарства, економије, архитектуре, медицине, саобраћаја, војске и полиције, а моћи ће и да интерактивно учествују у предавањима.
Председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић се обратио ученицима, пренео им своје искуство у погледу одабира и обављања професије доктора и пожелео им пуно успеха у даљем школовању  и професионалном развоју.
На сајму образовања, своје професије представили су: Дарко Николић -роботичар испред АЛДА  РОБОТИКС, Анамарија Вуковић – архитекта, Ненад Ћаћин-економиста, запослен у банци Societe generale, члан Већа Драги Лукић, по професији учитељ, Душан Ковачевић – члан Већа Градске општине Врачар, по професији дипл. инжењер организационих наука, Славко Бијеловић- дипл.инжењер електротехнике, Александар Гајшек- новинар, Далибор Делић – адвокат и Раде Јешић- поручник Полиције.
Канцеларија за младе општине Врачар представила је свој рад, како би се ученици активно укључили у њен рад и искористили бесплатне програме који су на располагању младима са Врачара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *