УРУЧЕНИ СЕРТИФИКАТИ ПОЛАЗНИЦИМА СЕМИНАРА „ПУТ ДО УСПЕШНОГ ПРЕДУЗЕТНИКА“

Радмила Сарић, заменица председника Градске општине Врачар уручила је данас сертификате полазницима семинара „Пут до успешног предузетника“, који већ други пут ове године општина Врачар  организује и спроводи у сарадњи са Националном службом за запошљавање. На семинару је учествовало 54. полазника.

„Организацијом овог семинара желели смо да вам отворимо  могућност за добијање субвенција за самозапошљавање, за покретање и реализацију сопствених пословних идеја. Градска општина  Врачар усвојила је Акциони план запошљавања, у којем смо предвидели различите мере за подстицање запошљавања, као што је организовање јавних радова, субвенција за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих – млади до 30 година старости без квалификација или са ниским квалификацијама, млади који посао траже дуже од 12 месеци, особе које имају статус вишка запослених“, истакла је Радмила Сарић током уручивања диплома. Такође се захвалила и представницима НСЗ Тањи Бјелобрк и Весни Живановић Костић на изузетној сарадњи током реализације ове обуке.

Заменица председника Општине Врачар подсетила је и да је Општина током марта организовала Сајам запошљавање. Нагласила је да ће резултати овогодишњег Сајма бити видљиви кроз неколико месеци и да он представља добру прилику да послодавци и особе које траже запослење пронађу једни друге.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *