Ти бираш шта ћеш да памтиш!

У великој сали Градске  општине Врачар организовано је предавање за матуранте Треће београдске гимназије и Техничке школе ГСП, а у оквиру кампање ,,Матура 2019“ коју спроводи Министарство унутрашњих послова Републике Србије  поводом организације матурских прослава.

Догађај је подржала и Канцеларија за младе ГО Врачар која је представила своје активности и упознала матуранте са летњим програмима који подстичу спорт и здраве стилове живота.

Богдан Ристић, координатор КЗМ пожелео је матурантима пуно среће у даљој каријери и академском усавршавању и позвао их да се активно укључе у програме које КЗМ организује за њих.

Посебан гост био је Милан Срдић испред Савеза параплегичара и квадриплегичара Србије који  је са присутним матурантима поделио своју личну причу на који начин је постао жртва саобраћајне незгоде.

Матурантима су  подељени бројни поклони Агенције за безбедност саобраћаја, која под слоганом „На матуру без аутомобила“ позива све родитеље, професоре, представнике локалних самоуправа и све матуранте, да се прикључе овој иницијативи и да средњошколци на матуру иду без аутомобила.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *