Дан отворених врата за предузетнике са Врачара

Градска општина Врачар, у сарадњи са Сектор предузетништва Привредне коморе Србија, организовала је стручни скуп „Дан отворених врата за предузетнике са Врачара“, са циљем информисања предузетника о могућностима коришћења финансијских средстава у 2019. години.

„Општина Врачар је прва градска општина која реализује ‘Дан отворених врата’ за предузетнике са своје општине. На овај начин желимо да помогне свим предузетницима на Врачару да сазнају које су им могућности, да добију тачне и прецизне информације о свему и да их подстичемо на започињање сопственог посла или на унапређење пословања. Ми имамо дугогодишњу сарадњу са Привредном комором Србија и Националном службом за запошљавање и желимо да будемо подршка и партнер привредника и предузетника са Врачара“, рекао је председник Градске општине Врачар проф. др. Милан А. Недељковић отварајући скуп.

„ Нама је јако битно да предузетници буду пре свега информисани. Данас ћемо, на иницијативу Општине Врачар, представити све раположиве програме за добијање финансијских средстава у 2019. години, који су расписани преко Министарства привреде, односно Фонда за развој, Развојне агенције Србије и Националне службе за запошљавање (НСЗ), али и о свим услугама које им пружа ПКС“, изјавила је директорка Сектора предузетништва ПKС Бранислава Симанић

На скупу су, такође, учествовали и шефица Kанцеларије за предузетништво ПKС мр Слободанка Џиновић-Kојић, самостални саветник Стручне службе за подршку Парламенту предузетника ПKС Дејан Зрилић и начелница Одељења за програме запошљавања и предузетништво НСЗ Филијале за град Београд Весна Живковић Костић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *