„Пакетићи за новорођене бебе на Врачару у 2019. години

Градска општина Врачар је и ове године, у сарадњи са Фондом Градске општине Врачар, обезбедила пакетиће за новорођене бебе на Врачару.

Уз неколико корисних и квалитетних производа за бебе (пелене, влажне марамице, креме и купке), и ове године је, захваљујући Поликлиници „МЕДИКОМ“ у Браничевској 12а на Врачару, обезбеђен ваучер за бесплатни педијатријски преглед.

На тај начин желимо да изразимо захвалност што је рођењем вашег детета наш Врачар богатији за још једног становника.

Тај мали знак пажње показује да Градска општина Врачар брине о нашим најмлађим Врачарцима јер су они будућност наше земље.

Градска општина Врачар ће увек бити ту за ваше дете тако што ће му омогућити најбоље услове у врачарским школама, награђивати га за постигнуте успехе и најбоље резултате током школовања, стварајући му бољи живот на Врачару.

Родитељи могу преузети пакетић за своју бебу сваког радног дана од 07,30 до 15,30 часова у управној згради Градске општине Врачар, у Његошевој 77, у Одељењу за друштвене делатности и пројекте, на шестом спрату, у канцеларији 605, а потребно је да са собом понесу на увид своју личну карту, Извод из матичне књиге рођених за бебу и патронажни листић патронажне службе Дома здравља Врачар (ако је коришћена њихова услуга).

За све додатне информације можете се јавити Одељењу за друштвене делатности и пројекте на број телефона 011/ 3081-543.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *