АКЦИЈА БЕСПЛАТНОГ ЧИПОВАЊА, ВАКЦИНАЦИЈЕ И СТЕРИЛИЗАЦИЈЕ НАПУШТЕНИХ ПАСА И МАЧАКА

ЈКП ,,Ветерина – Београд“, у сарадњи са Градском општином Врачар, наставља са акцијама које доприносе смањењу популације напуштених паса и мачака на улицама престонице и подижу свест о одговорном власништву.
Управо таква је и ова акција, чије реализовање је почело данас у Општини Врачар, а где се свим грађанима који желе да постану одговорни власници то и омогућава. Грађани, који желе да постану власници напуштених паса, долазе на утврђену локацију у Општини Врачар, где ће се пси чиповати и вакцинисати и уједно ће нови власник кућног љубимца моћи да закаже датум бесплатне стерилизације.
Иста је ситуација и када је реч о мацама, односно будућим власницима мачака,  који ће такође моћи да обаве бесплатно чиповање, вакцинацију против беснила, као и да закажу стерилизацију.
Акцијом су дакле обухваћени сви пси и мачке који немају званичне власнике,  односно напуштени пси и мачке о којима се неко брине, али нису евидентирани као њихови власници. На овај начин им излазимо у сусрет да олакашамо процес и уведемо ред у ову област.

ТЕРМИНИ И ЛОКАЦИЈЕ:
1. Понедељак 10. 06. 2019. године –
галеријски простор ГО Врачар (ул. Његошева 77) од 10 до 18 часова;
2. Уторак 11. 06. 2019. године –
галеријски простор ГО Врачар (ул. Његошева 77)  од 10 до 18 часова;
3. Среда 12. 06. 2019. године –
галеријски простор ЦОК „Божидарац 1947“ (ул. Радослава Грујића 3)   од 10 до 18 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *