АУТО СЕДИШТА ЗА НАЈМЛАЂЕ ВРАЧАРЦЕ

Градска општина Врачар наставља са традиционалном акцијом уручивања бесплатних ауто седишта врачарцима, као поклон за њихов  први рођендан.

Заменица председника Градске општине Врачар Радмила Сарић поздравила је децу, родитеље, баке и деке  и додала: „ Да Општина води рачуна о безбедности деце и да је баш зато изабрала ову акцију да би сви заједно водили рачуна о њиховој безбедности и здравом одрастању и да им сваки дан буде безбрижан. Општина је ту да помогне и  да подржи све ваше потребе ради лакше бриге о децу. Поред ове, општина организује још низ активности почевши од  подршке трудницама, поделе беби пакетића,  здравом одрастању са програмима за спорт, све у циљу да нам деца буду здрава а родитељима да помогнемо да се лакше одлуче за друго или треће дете.

Заменица председника општине Врачар Радмила Сарић заједно са председником Скупштине општине Михаилом Групковићем,  члановима Већа Дејаном Рибаћем и Александром Бановићем уручила је  ауто седишта родитељима.

Поред поделе дечјих ауто седишта, Савет за безбедност саобраћаја ГО Врачар је организовао и обуку за правилну употребу дечјих ауто седишта. Родитељи су се упознали са значајем свакодневног коришћења и врстама ауто седишта и отклоњене су недоумице о начину употребе истих. Едукацију је реализовао „Бг актив“ са стручним тимом едукатора.

Општина Врачар обезбедила  је укупно 350 ауто седишта, а данас је деци и њиховим родитељима уручено 102. Пријава за добијање дечјег ауто седишта се врши у згради општине Врачар у канцеларији број 605, а право да добију ауто седиште имају сва деца са навршених годину дана старости и са пребивалиштем на Врачару.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *