ВРАЧАРСКИ ДЕЧЈИ ФЕСТИВАЛ „У СУСРЕТ ЛЕТУ“

Председник Градске општине Врачар, проф. др Милан Недељковић свечано је данас отворио други по реду Врачарски дечји фестивал „ У сусрет лету“.
„ По други пут организујемо манифестацију посвећену деци са богатим садржајем. Користимо летње дане за организацију манифестације нудећи низ анимација и активности за децу. Прошле године је посетило пар стотина деце са родитељима фестивал. Надамо се да ће и ове године бити велика посећеност. Забава за малишане је организована цео дан, до 20 часова, тако да родитељи могу у зависности од слободног времена да доведу децу и уживају у забави коју смо им припремили“, рекао је председник Недељковић приликом обраћања.
Врачарски дечји фестивал „ У сусрет лету“ одржава се оба дана викенда, 29. и 30 јуна од 12:00 до 20:00 часова и одвија се на платоу испред управне зграде Градске општине Врачар, Његошева 77 , као и у просторијама приземља. Циљ организовања фестивала је да се уз игру и дружење окупе малишани са Врачара и Београда и уживају уз бесплатне креативне радионице, забавни дворац, конзолу PS 4, цртане филмове и аниматоре. Током забаве и игре, Општина је за малишане припремила бесплатна безалкохолнам пића, слаткише, књиге „ Пажљива правила у саобраћају“ . PIZZA BAR и “Волим те кокице“ су подржале Фестивал и оба дана манифестације ће делити бесплатно малишанима кокице и мини пице.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *