OДРЖАНА 21. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ВРАЧАР

Одборници Скупштине Градске општине Врачар су на јучерашњој седници донели Одлуку о образовању јединице цивилне заштите опште намене за територију Градске општине Врачар као оперативне снаге за извршавање мера цивилне заштите у области смањења ризика од катастрофа и управљања ванредним ситуацијама. Такође, одборници су усвојили Измену и допуну решења о образовању општинског штаба за ванредне ситуације на територији ГО Врачар којом је у општински Штаб именован и представник Ватрогасно спасилачке бригаде Београд, а све у циљу унапређења и оперативнијег рада општинског штаба на спровођењу активности у вези са стањем спремности за организовани одговор на ризике и претње, а везано за повећање степена развоја и даље изградње система заштите и спасавања, као и Извештај о реализацији одобрених програма – пројеката и анализи успешности квалитета и степена остварености циљева пројеката Удружења у 2018. години.
Скупштина ГО Врачар је изабрала адвоката Јефимију Галић, за заштитницу грађана/грађанки ГО Врачар.
На крају седнице председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић захвалио се одборницама и одборницима на одговорном и савесном раду што је омогућило доношење одлука од значаја за све Врачарце. Такође, председник се захвалио и чланицама и члановима Већа Градске општине Врачар на истрајном раду и редовном присуству свим седницама.
Председник одборничке групе „Александар Вучић – Србија побеђује“ др Угљеша Мрдић поздравио је одборнике и одборнице СО Врачар, руководство општине и чланове Већа, и захвалио им се на огромној посвећености раду, одговорном и озбиљном приступу задацима у протекле три године од формирања овог сазива Скупштине. Истакао је да је квалитет живота на Врачару захваљујући овом раду побољшан што препознају и грађани Врачара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *