Активно треће доба у Божидарцу

У пуној галерији Божидарца додељене су похвалнице сениорима који су претходних годину дана успешно похађали курсеве рачунара, енглеског и шпанског језика.

На почетку доделе присутнима се обратио директор установе Владимир Kљајић који је истакао дивљење мотивацијом за стицањем нових знања коју су полазници показали. Мисија установа је да постане центар окупљања врачараца и окружење у коме се подржавају суграђани у учењу, напредовању и упознавању својих комшија са сличним интересовањима. Кроз програм је прошло преко три стотине пензионера, а успешно је истрајало до краја преко седамдесет сениора.

Испред градске општине Врачар сениоре је поздравио и помоћник председника градске општине Врачар, Марко Никић, који је рекао да ће општина Врачар наставити да подржава наведени програм. Такође је представио и активности које општина спроводи у циљу побољшања квалитета живота пензионера са Врачара као што су Врачарски мајстор, излете, радионице плеса и многе друге.

Настава се одвијала у Божидарцу са пажљиво осмишљеним програмом који је прилагођен сениорима и њиховим интересовањима. Међу присутнима је био и слављеник рођендана, Здравко Радојчић, коме је директор испред Божидарца поклонио приручник шпанског језика и пожелео срећан рођендан.

Фотографије са доделе похвалница можете погледати на линку овде.

Програм је реализован кроз пројекат Врачарски универзитет за треће доба уз подршку градске општине Врачар.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *