ОБИЛАЗАК РЕКОНСТРУИСАНОГ ДЕЧЈЕГ ИГРАЛИШТА

Председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић обишао је данас са својим сарадницима реконструисано дечје игралиште на Врачару, у делу између улица Јована Рајића и Тимочке.
„Уз велику помоћ Града Београда, посебно заменика градоначелника Горана Весића реконструисано је дечје игралиште испред основне школе ‘НХ Синиша Николајевић’. Радове на реконструкцији изводило је ЈКП ‘Зеленило – Београд’, док је инвеститор радова Град Београд. Заменик градоначелника нам је, такође, помогао да предузеће ‘Корали’ из Краљева донира мобилијар за игралиште. Избетониране су површине, постављена је тартан подлога испод игралишта, али и разноврсни и пре свега безбедни реквизити за игру деце, како из околних зграда, тако и ученика током одмора или након наставе“, изјавио је председник општине Врачар у присуству начелнице Управе Гордане Басте, чланова Већа Биљане Ракић, Дарка Миленковића и Александра Бановића, као и помоћника и Шефа Кабинета председника Александра Видаковића и Николе Јеленковића, током обиласка реконструисаног игралишта.
Током обиласка председник је нагласио да је овај паркић право благо, знајући да Врачар на 3 квадратна километра има мало зелених површина. Истакао је и да деца током игре имају могућност и да се освеже, јер је у оквиру парка постављено и неколико чесми.
„У наредном периоду биће постављена и нова расвета. Наши суграђани добили су још једну преуређену зелену површину у срцу Врачара,а врачарски малишани игралиште које им пружа услове за здрав развој кроз игру, забаву и дружење са вршњацима“, закључио је Недељковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *