OДРЖАНА 22. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ВРАЧАР

Одборници Скупштине Градске општине Врачар усвојили су на 22. седници Статут Градске општине Врачар. Правни основ за доношење Статута садржан је у члану 58. Одлуке о промени Статута Града Београда, којом је прописано да ће градске општине ускладити своје статуте са одредбама ове одлуке у року од 60 дана од дана ступања на снагу ове Одлуке.

Доношењем Статута Градске општине Врачар, извршено је његово усклађивање са изменама Статута града Београда првенствено у погледу надлежности које је су пренете на градске општине. Ступањем на снагу овог Статута, извршиће се и усклађивање свих осталих аката Градске општине Врачар са одредбама овог статута.

Затим, одборници су усвојили Извештај о извршењу буџета Градске општине Врачар за период I-VI 2019. године и донели Решење о потврђивању мандата одборнику Шушић Огњену с обзиром да је одборник Чедомир Белић поднео оставку.

Скупштина ГО Врачар је донела Решења о разрешењу директора и заменика директора Установе Спортско рекреативно образовни центар „Врачар“ и Решење о именовању Младена Новакова за вршиоца дужности директора Установе Спортско рекреативно образовни центар „Врачар“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *