ИЗЛЕТ ЗА ВРАЧАРСКЕ СЕНИОРЕ

Преко 160 врачарских пензионера кренуло је јутрос на једнодневни излет у организацији Градске општине Врачар. Пре поласка наше сениоре испратили су председник Градске општине Врачар проф др. Милан А. Недељковић и помоћник председника Марко Никић.

Пожелевши пензинерима срећан пут и лепо дружење на излету председник општине је поручио да ће данас, по топлом и сунчаном септембарском дану имати прилику да посете Опленац, Тополу и Аранђеловац.

„Данас ћете обићи све знаменитости овог краја. На врху брда Опленац налази се један од најлепших европских маузолеја и црква Светог Ђорђа, Задужбина краља Петра II Карађорђевића, данас позната као ‘Петрова кућа’, док се на улазу у Меморијални парк ‘Опленац’ налази ‘Виноградарева кућа’. Такође ћете током излета имати прилику да обиђете и Буковичку бању у Аранђеловцу“, истакао је председник Општине.

Најстарији суграђани су изразили захвалност председнику Недељковићу што Општина Врачар традиционално организује овакве излете, са којих носе предивне утиске и успомене.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *