Предавање „Kако помоћу Google алата до новог посла?” намењено женама

Позивамо вас да дођете на бесплатно предавање о Google алатима које свакодневно виђате, а можда не знате да помоћу њих можете и да зарадите 25.септембра 2019. године, са почетком у 19 часова. Предавање носи назив „Kако помоћу Google алата до новог посла“. Потребна је пријава за наведено предавање на следећем линк https://forms.gle/cEs11iFx4WpqQ7Fy
Сви смо свесни да је данашње време пуно промена. Није редак случај да се, чак и велике, фирме гасе и да запослени остају преко ноћи без посла.
За разлику од ранијих времена, пре интернета, људи су имали два избора или да потраже нови посао у окружењу или да одлазе из родних градова у друге или иностранство.
Kао и раније, и данас су године живота честа препрека за добијање новог посла. Није ретка ситуација да се, поготову жене преко 35 – 40 година аутоматски отписују при разговору за посао. Сада у доба Интерента и свих могућности које исти пружа, све се границе бришу: године, територија на којој и за коју ради, врста посла, могућност учења и напредовања. Оно што је највећа препрека у учењу нових вештина је сумња да је то нешто компликовано, да има много тога и да је несавладиво. Велика је то заблуда, одговорно тврдимо да је учење нових вештина које ће вма помоћи да пронађете и радите посао преко интернета није ништа тежи од било ког другог учења.
Предавач је Соња Јововић која је са 42 године почела да учи о пословању на Интернету, у моменту када је њено знање било на нивоу да се отвори маил и погледа нека страница на сајту. Данас је власник агенције Profy Multi Media и непрекидно и предано ради на едукацији тржишта и појединаца.
Подаци се прикупљају у складу са Политиком приватности коју можете прочитати овде.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *