ЦИРКУСКЕ ВЕШТИНЕ У НЕИМАРСКОМ ПАРКУ

Манифестација Дани европске баштине 2019. на Врачару, након две недеље богатог уметничког и забавног програма, завршена је догађајем за најмлађе, циркусом у организацији и реализацији Инекс циркус театра у Неимарском парку.

У препуном парку деце, родитеља и знатижељних суграђана, чланови Инекс циркус театра, извели су радионице циркуских вештина.
Вешти професионалци извели су ватрени перформанс, жонглерске представе са мноштвом реквизита. Наступили су извођачи на штулама и мађионичари.

Заменица председника Градске општине Врачар Радмила Сарић испратила је завршни догађај велике манифестације, истакавши да је Општина следила овогодишњу тему која се односила на уметност и забаву и управо на најзабавнији начин намењен најмлађима, ставља тачку на целокупан обиман програм. „ За две недеље, припремили смо преко 50 културних, образовних и забавних програма у којима су учествовали грађани, ученици основних и средњих школа и предшколци, посредно или непосредно. Сматрамо да смо ове године погодили укус Врачараца, имајући у виду број грађана који је посетио догађаје, концерте , почев од кубанске и музике раног барока, Царевца, народних песама и кола. Следеће године, када добијемо тему, сигурна сам да ћемо направити добар избор као што смо учинили ове, а и претходних година, рекла је Сарић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *