Дан практичних вештина – Преко 100 вештина на Цветном тргу

Уз подршку општине Врачар и града Београда, Божидарац организује први Дан практичних вештина у суботу, 5. октобра, на Цветном тргу, од 16 до 21 часова, на коме ће бити представљено преко сто различитих вештина. Дан практичних вештина је одлична прилика да започнете каријеру коју ћете да волите.
Посетиоци ће имати прилику да присуствују радионицама и презентацијама техника шминкања, маникира, козметике, груминга паса, шивења, мале школе здравља, фотографије, програмирања, али и дегустацији слаткиша који ће пре тога бити уживо декорисани на Цветном тргу. Припремили смо и кратак квиз помоћу кога ће сви заинтересовани, на основу теста личности, моћи да провере које вештине им одговарају.
У оквиру програма биће представљено како брзо и једноставно направити “лоок” за излазак, посао и школу, шта је мадеротерапија и који су њени ефекти, како се изводи масажа леђа, како свако, уз најосновније знање компјутера, може да напише програмски код. Полазници курса шишања паса ће уз инструктора показати технику четкања и уређивања длаке, наношење спреја за сјај длаке и финализацију уређивања фризуре. На радионици шивења ћемо представити шта се може сашити за испод 20 минута. Завирите у вештине које се исплате, а које можете у року од месец дана до пар месеци да стекнете. Детељан програм Дана практичних вештина можете наћи овде.
Било да размишљате о покретању свог посла, личном унапређењу или стицању квалификација, ова манифестација ће вам пружити могућност да се информишете о различитим практичним вештинама које се данас могу наћи на тржишту као и да сазнате које таленте поседујете и који посао вам највише лежи. Божидарац приликом креирања својих програма стицања вештина користи добре праксе широм Европе, а од 2018. године смо и члан Европске асоцијације за образовање одраслих (ЕАЕА) која је глас неформланог образовања у Европи са 133 чланова из 43 државе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *