ПРЕДСЕДНИК НЕДЕЉКОВИЋ ПРИСУСТВОВАО ПРОСЛАВИ ДАНА ШКОЛЕ ГСП

Председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић посетио је данас Техничку школу ГСП и присуствовао свечаности поводом обележавања Дана школе. Поводом прослављања своје 86 година дуге традиције васпитања и образовања ученика, Школа је припремила свечан и пригодан програм ученика и професора.

У присуству заменице председника Градске општине Врачар Радмиле Сарић, чланова Већа Биљане Ракић и Драгог Лукића, директорке Школе Марије Вучинић и многобројних ученика и професора, Дан школе честитао је председник Општине Врачар.

„Школа ГСП је једна од четири средње школе на Врачару. Оно чему се дивим овој Школи јесте у примени образовања у привреди, јер она је позната по занатима које ученици савладавају током школовања. Многобројни аутомеханичари, аутобравари, аутолакири и аутоелектричари стекли су овде знања кроз трогодишње и четворогодишње школовање, као и кроз праксу коју Школа спроводи“, истакао је председник Недељковић

Председник Општине је нагласио да је знање које ученици стекну препознатљиво свуда и да му је част да је једна од централних струковних средњих школа баш на Врачару.

„Ви сте људи који треба да се поносе знањем које сте овде стекли и које ћете преносити касније“, истакао је Недељковић уз жеље да постигну још веће успехе у даљем раду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *