САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА ЗА ОСОБЕ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ НА ВРАЧАРУ

Градска општина Врачар у сарадњи са Националном службом за запошљавање организује Сајам запошљавања за особе са инвалидитетом у уторак, 8. октобра 2019.године од 10:00 до 14:00 часова у великој сали Градске општине Врачар, Његошева 77.

Званично отварање Сајма одржаће се у 10:30 часова, када ће се учесницима и посетиоцима обратити заменица председника Градске општине Врачар, Радмила Сарић и испред Националне службе за запошљавање- директор Филијале за Град Београд, Добросав Марић.

Понуду слободних послова представиће преко 20 фирми којима је потребно више од 150 радника различитих профила и степена квалификација: продаваца и помоћних продаваца, магационера и помоћних магационера, административаца, рачуновођа, оператера производне линије, инжењера, супервизора производног отпада, возача Б и Ц категорије, радника обезбеђења, правника и правних техничара, ИТ инжењера, производних радника, агената продаје, спремачица, курира итд.

Позив да посете Сајам запошљавања упућен је свим незапосленим особама са инвалидитетом, као и онима који желе да промене посао, без обзира на облик инвалидитета. Посетиоци Сајма моћи ће да успоставе директан контакт са послодавцима, представе се и предају своју радну биографију. На штанду Националне службе, незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима за подстицање запошљавања, а незапосленима ће бити пружена и помоћ у писању радне биографије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *