Božidarac Language cafe специјални гост Француска

Ако желите да вежбате језике? Ако желите да упознајте друге заљубљенике у језике? Волите Француски и(ли) француски језик / културу онда је Božidarac Language cafe право место за вас.

У среду, 16. октобра, Божидарац постаје место окупљања љубитеља страних језика. Специјални гост овај пут је Француски институт за културу и француски језик.

Искористите одличну прилику да вежбате језик бесплатно или помогнете другима да говоре ваш језик. Такође можда ћете стећи нове пријатеље док говорите разне језике, а док уживате у француским посластицама, слаткишима и грицкалицама. Учешће је бесплатно и отворено за све суграђане и суграђанке. Слободно поведите и своје пријатеље да уживају у опуштеној атмосфери Божидарца и Kанцеларије за младе Врачар са главним циљем да ширимо љубав према разним језицима и културама. Пожељна пријава за догађај на следећем линку https://forms.gle/fxw8NiYXX8FUJ3uk7.

Агенда:
19:00 – Kратка презентација француској језика / културе од стране Француског институт у Србији
19:15 – Простор је подељен на столове за којима се говори по један језик, по вашем избору се придружујете столу чији језик желите да усавршите
21:00 – Званични завршетак Božidarac Language cafe

Božidarac Language cafe је планирано да се одржава једном месечно до краја године и да сваки пут други језик/култура буду специјални гост на догађају.

Организација: Божидарац, KЗМ Врачар, Polyglot Klub Srbija,
Подршка: Kластер Ин, ГО Врачар, град Београд – Секретаријат за омладину, Француски институт у Србији

Подаци се прикупљају у складу са Политиком приватности коју можете прочитати овде

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *