Слатки петак у Божидарцу

Позивамо вас у петак, 18. октобра да нам се придружите на манифестацији ”Слатки петак у Божидарцу” где ће наши полазници и полазнице представити различите укусне десерте које су научили на курсу за посластичара али и оне слаткише до којих су сами дошли. Објасниће заинтересованим сладокусцима како се прави торта коју представљају, који су састојци и које су мале тајне за што бољу посластицу. Посетиоци ће моћи да завире у одличне рецепте и технике које могу применити и кући. Kурсеви за стручно оспособљавање које спроводи Божидарац се реализују у комерцијалним ресторанима и хотелима, а инструктори су обучени и искусни посластичари, кувари, пекари и други угоситељи који су страствени у свом послу. Стручне вештине за израду првокласних десерта се стичу на курсу за посластичара који Божидарац организује већ годинама. Сада је време да гледате, учите и дегустирате! Пријава је обавезна на линку испод.
”Слатки петак у Божидарцу” се организује у оквиру Европске недеље професионалних вештина. Мото овогодишње иницијативе је ”Откриј свој таленат”, а под покровитељством Европске комисије. У овогодишњој иницијативи учествује пет организација из Србије, од чега четири на српском језику спроводе активности, а једна на мађарском језику.
Европска недељa професионалних вештина (European Vocational Skills Week 2019: “Discover your Talent!”) се организује већ четврту годину за редом од 14. до 18. октобра 2019. у чланицама ЕУ, ЕЕА и државама кандидатима за чланство у ЕУ. Божидарац учествује у иницијативи од прошле године када је постао и део Европске асоцијације за образовање одраслих (ЕАЕА) која је глас неформланог образовања у Европи са 133 чланова из 43 државе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *