Одржан Слатки петак у Божидарцу

Протеклог петка уз помоћ полазника/ца смо организовали ”Слатки петак у Божидарцу”. Посетиоци и запослени су слатко завршили радну недељу уз разне посластице и започели викенд. Полазници/е су представили различите укусне дезерте које су научили на курсу за посластичара али и оне слаткише до којих су сами дошли. Такође су поделили са посетиоцима зашто су одабрали курс за најслађе занимање као и који су трендови у декорацији сада присутни у Србији.
На крају представљања директор Божидарца Владимир Кљајћ, се захвалио полазницима/цама на одазиву и и испред установе им поклонио кецеље са натписима Краљица кухиње Божидарац односно Краљ кухиње Божидарац. Поред полазника/ца укусне дезерте је представила и колегиница Јелена. Стручне вештине за израду првокласних дезерта се стичу на курсу за посластичара који Божидарац организује већ годинама.
Како је све то изгледало можете видети на следећем линку https://www.facebook.com/bozidarac1947/posts/2229763483987682?comment_id=2231370577160306&notif_id=1571743399954605&notif_t=feed_comment

”Слатки петак у Божидарцу” је организован у оквиру Европске недеље професионалних вештина. Мото овогодишње иницијативе је ”Откриј свој таленат”, а под покровитељством Европске комисије. У овогодишњој иницијативи учествало пет организација из Србије, од чега четири на српском језику спроводе активности, а једна на мађарском језику.
Европска недеља професионалних вештина (Еуропеан Воцатионал Скиллс Wеек 2019: “Дисцовер yоур Талент!”) се организује већ четврту годину за редом од 14. до 18. октобра 2019. у чланицама ЕУ, ЕЕА и државама кандидатима за чланство у ЕУ. Божидарац учествује у иницијативи од прошле године када је постао и део Европске асоцијације за образовање одраслих (ЕАЕА) која је глас неформланог образовања у Европи са 133 чланова из 43 државе

Слатки поздрав из Божидарца

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *