Одржан новембарски Božidarac Language Cafe

У среду, 13. новембра, одржан је Божидарац Лангуаге Цафе. Овога пута у фокусу је била Немачка култура, а поред конверзацијског дела искористили смо прилику да обележимо важан историјски догађај – 30 година од пада Берлинског зида.
На почетку догађаја директор Божидарца Владимир Кљајић је поздравио присутне и захвалио се што сада већ традиционално суграђани среду у месецу препознају као повод за ширење љубави према новим језицима и културама.
Након тога присутнима су се обратили и представници Полyглот клуба, као и Димитрије Милић, програмски директор организације Нови Трећи пут који је одржао занимљиво предавање о паду Берлинског зида и како је овај историјски догађај утицао на Немачку, али и остатак света.
Након уводног предавања уследио је конверзацијски део Лангуаге Цафе-а, а
посетиоци су овога пута могли да се засладе посластицама у бојама Немачке заставе спремљене од стране полазнице која је завршила курс за посластичара у Божидарцу!
Такође, паралелно је организована и језичка радионица коју је водила Ивана Благојевић из ”Облак простора” на којој су знатижељни учесници и учеснице савладали поздраве, представљање и друге основне фразе на немачком језику.

Како је било на догађају можете погледати на фотографијама на следећем линку https://www.facebook.com/pg/bozidarac1947/photos/?tab=album&album_id=2251622821801748&__tn__=-UC-R

Подршку у реализацији Божидарац Лангуаге Цафе-а пружају Канцеларија за младе ГО Врачар, Полиглот клуб Србија, Кластер ин, ГО Врачар и град Београд.
Следећи Цафе је планирано да се одржи у децембру.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *