ОБИЛАЗАК РАДОВА У ЂЕРДАПСКОЈ УЛИЦИ

Председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић обишао је данас радове на санацији коловоза и тротоара у Ђердапској улици са делом улице Веле Нигринове, на делу између улица Јужни булевар и Јована Рајића. Заједно са председником Општине радове су обишли и чланови Већа Александар Бановић и Дарко Миленковић, начелник Општине Гордана Баста и председник Одборничке групе „Александар Вучић-Србија побеђује“ у Скупштини Градске општине Врачар др Угљеша Мрдић.

Приликом обиласка председник је истакао да су јавно-комунално предузеће „Путеви Београда“, као инвеститор радова, и јавно-комунално предузеће „Београд-пут“, као извођач, 7. новембра отпочели радове на реконструкцији.

„Ово је једна од улица која није реконтруисана у последњих 20 година. Тренутно су завршени радови на асфалтирању коловоза након чега ће се изводити радови на асфалтирању тротоара, обележавање хоризонталне и вертикалне сигнализације, и планирамо да до 9. децембра завршимо са реконструкцијом ове улице“, нагласио је председник Недељковић и додао да се тренутно завршавају и радови на реконструкцији Шуматовачке улице, у делу од Браничевске улице до Максима Горког, у дужини од 650 метара.

„Сматрам да ће се овај темпо радова наставити и идуће године. За наредну годину планирана је реконструкција улица Стојана Протића, Јужног булевара у делу од Максима Горког до Грчића Миленка, Макензијеве улице у делу од Трга Славија и Цара Николаја до краја идуће године“ истакао је Недељковић.

Председник је закључио да ће на тај начин бити реконструисане улице које нису у последњих 20 године, са циљем да се грађани, а посебно деца, безбедно крећу по коловозу и тротоару, који ће бити проширени.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *