НОВОГОДИШЊА ЧАРОЛИЈА НА ВРАЧАРУ

Драги другари, поштоване маме и тате,

у сусрет новогодишњим празницима Градска општина Врачар је традиционално, као и претходних година, за најмлађе становнике Врачара обезбедила бесплатне новогодишње слатке пакетиће.

Деца узраста до 3 године своје пакетиће могу преузети у приземљу Управне зграде Градске општине Врачар, Његошева 77., почев од среде, 18. децембра 2019. године, од 8 часова.

Са намером да обрадујемо и малишане узраста од 3 до 7 година, али и допринесемо новогодишњој атмосфери, Општина Врачар организовала је извођење позоришних представа у позоришту „Пуж“. Новогодишња представа биће приказивана у више термина, почев од уторка, 17. децембра 2019. године. Градска општина Врачар обезбедила је да свим малишанима након представе буде уручен и новогодишњи слатки пакетић. Успомена на ово незаборавно дружење остаће им забележена и у виду дружења и фотографисања са Деда Мразом.

Преузимање карата за позоришне представе за децу од 3 до 7 година врше родитељи или старатељи у приземљу Управне зграде Општине Врачар, Његошева 77, почев од понедељка, 16. децембра 2019. године, од 12 часова. За пријаву је обавезно понети документ који садржи доказ о старости детета и његовој адреси пребивалишта (копија извода из матичне књиге рођених, фотокопија прве стране пасоша и сл). Акција је искључиво намењена деци са пребивалиштем на Врачару.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *