ПРЕДСЕДНИК РЕШИО ПРОБЛЕМ СТАНАРИМА КИЧЕВСКЕ

Управници стамбених заједница у Кичевској улици, који су пре мање од месец дана покренули иницијативу за њену обнову, састали су се данас са председником Градске општине Врачар проф. др Миланом А. Недељковићем, који је у најкраћем року омогућио да се њихова иницијатива реализује. Председник је најавио да ће Кичевска бити прва улица на Врачару која ће се реконструисати у 2020. години.

Састанку су присуствовали и начелник Управе Градске општине Врачар Гордана Баста и шеф Кабинета председника Општине Никола Јеленковић.

Реконструкција, која ће се изводити у делу од парка војводе Петра Бојовића до Кнегиње Зорке, обухвата поплочавање тротоара, асфалтирање коловоза, као и стандардизовање водоводне и топловодне мреже. Извођач радова биће јавно – комунално предузеће „Београд пут“, а инвеститор јавно предузеће „Путеви Београда“.

Присутни су изразили захвалност председнику Општине на залагању да се њихова иницијатива спроведе и реализује у кратком року. Иницијатива је покренута у сарадњи са Друштвом за улепшавање Врачара, а подржале су је Четрнаеста београдска гимназија и Удружење стручних и научних преводилаца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *