Добро дошли на премијеру Сениор театра

Позивамо вас на премијерну представу позоришта у настајању Сениор театара, у недељу, 22. децембра са почетком у 19 часова у великој сали Божидарца. У претходних месец дана успели смо да окупимо ентузиастичне сениоре за глуму из целог Београда и сада нам је потребно да нам помогнете да их подржимо и охрабримо да наставе и у 2020. години. Они су вредно радили претходне три недеље са циљем да реализујемо представу за вас у 2019. години и остваримо жеље неких да се баве глумом које су поставили још на почетку године.
Жеља и рад су допринели да већ након овако кратког периода можемо на тренутак да вас забавимо и анимирамо у недељу у оквиру једночасовног програма који смо вам припремили.  Методом фрагментиране драматургије дошли смо до позоричног дела које је састаљено из различитих тагикомичних сцена. Идеја Сениор театра је да окупи нове и ентузијастичне генерације старијих особа, како би позориште постало инклузивније као облик сценских уметности у Србији. Нови театар је и даље отворен за кандидате који никада раније нису глумили, али су увек желели, или су глумили раније и желе то поново, или су целог живота били део драмске или позоришне продукције. Позоришни програм је дизајниран посебно за старије особе и укључује технике које одговарају њиховим могућностима и преференцијама.
Дозволите да вас одведемо у други свет позоришне уметности предстојећег викенда у Божидарцу. Улаз је слободан и добро дошли.
Сениор театар је подржан од стране градске општине Врачар у оквиру програма ‘’Активна старост на Врачару’’.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *