НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА НАЈМЛАЂЕ ВРАЧАРЦЕ

Најмлађи Врачарци уживали су синоћ у првој од дванаест новогодишњих представа „ Снежна бајка“ у позоришту Пуж , а након представе Деда Мраз им је поделио слатке пакетиће.

Председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић је поздравио малишане и њихове родитеље пред почетак представе пожелевши им срећне новогодишње и божићне празнике. У изјави за медије истакао је, да руководство Општине Врачар већ четврту годину за редом реализује акцију поделе новогодишњих пакетића за све малишане до седам година. Уз жељу да малишанима улепша празнике, локација поделе пакетића се сваке године мењала. Манифестације су се одржале у Спортско рекреативном центру Врачар уз забавно музички програм, свечаној сали Општине Врачар, затим у окићеном новогодишњем трамвају уз представу и Деда Мраза, а сада у култном позоришту Пуж и легендарног Бранка Коцкицу.

„За разлику од других поклона, пакетићи за Нову годину су нешто посебно, радост тренутка када вам Деда Мраз уручи поклон, ништа не може да замени, и зато желимо да деци приредимо уживање. Ове године поделићемо 2.500 бесплатних слатких пакетића нашим малишанима. Акција поделе бесплатних новогодишњих пакетића постала је традиционална на радост врачарских малишана и њихових родитеља“, рекао је Недељковић.

У сарадњи са позориштем „Пуж“ Општина Врачар је организовала у шест дана по две новогодишње представе за малишане од три до седам година, а за дечицу до три године су такође обезбеђени новогодишњи пакетићи, које родитељи могу преузети у Управној згради Општине Врачар.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *