ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ „ЈЕДНИ ЗА ДРУГЕ“ У НЕДЕЉИ ЉУДСКИХ ПРАВА

У недељу 22. 12. 2019. године у 12 часова, у галеријском простору Општине Врачар, одржан је Хуманитарни концерт и базар „Једни за друге“ за помоћ социјално угроженој деци из програма „Музика наде“, као део програма треће Недеље људских права на Врачару.

Концерт су организвали Удружење музичке уметности „Music Art Project“ и Градска општина Врачар уз подршку Коалиције за доброчинство коју предводи Фондација ,,Ана и Владе Дивац”, у склопу Пројекта за унапређење оквира за давање који финансира USAID.

На концерту су наступала деца из програма „Музика наде“, а подршку на сцени су им својим учешћем пружили и хумане младе колеге из основних и средњих музичких школа из Београда, као и бројни пријатељи програма. Након концерта, отворен је Хуманитарни базар на којем су се продавале ручно прављене Новогодишње честитке, које су у циљу подршке својим другарима израдили ученици београдских основних школа. Сав приход од продаје честитки намењен је подршци социјално угрожене деце из ОШ „Бранко Пешић“ у Земуну, да наставе школовање у оквиру социјално инклузивног програма „Музика наде“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *