Поклон концерт Бети Ђорђевић и пријатељи

Позивамо вас на концерт Бети Ђорђевић у Божидарцу у среду, 25. децембар, са почетком у 20 часова. Музички времеплов кроз седамдесете године поред наступа Бети Ђорђевић и пријатеља употпуниће и Градски хор Београд. Музичко вече је новогодишњи поклон Врачарцима и Врачаркама од стране градске општине Врачар и Божидарца.
Бети Ђорђевић са својим фантастичним гласом чини небројене слушаоце да се осећају дирнуто и помакнуто што је реткос да се види на данашњој музичкој сцени. Планирано је да публику одведе у раскош опуса хитова насталих у другој половини двадестог века са фокусом на стваралаштво седамдесетих година. Током своје богате каријере остаће препознатљива по шлагерима и наравно ванвременском хиту ‘’Почнимо љубав испочетка’’ који очекује и публику у Божидарцу. Такође, поред посебног репетоара за ову музичку ретроспективу, извешће и неке заборављене домаће и стране хитове који ће покренути публику и спремити их за празичну грозницу која креће да се шири Београдом. Осећај интимности који ова сјајна џез и соул певачица уме да створи на својим наступима биће савршена прилика да затворимо програмску годину и да се захвалимо Врачарцима и другим посетиоцима Божидарца.
Увод у концерт Бети Ђорђевић даће фантастичан Градски хор Београд под вођством уметничког руководиоца, диригента и композитора Милана Мике Аћимовића. Овај мешовити хор је припремио програм састављен од евергина и шлагерских нумера, а посебан значај поклониће извођењу музике домаћих аутора.
Музичка ретроспектива посвећена 70-тима се спроводи у оквиру вишеделног пројекта Врачарски времеплов кроз 70-те који је подржан од стране Градске општине Врачар. Улаз је бесплатан.
Добро дошли!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *