РАЗГОВОР СА ВРАЧАРСКИМ СЕНИОРИМА

Поводом обележавања новогодишњих и божићних празника, председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић у присуству председника Удружења пензионера Врачара и заменика председника Скупштине општине Врачар Слободана Ребић, помоћника председника Марка Никића и шефа Кабинета Николе Јеленковића, наставио је са традиционалним сусретима са сениорима са Врачара.

У отвореном и срдачном разговору председник је пензионере упознао са програмима које Општина спроводи за сениоре, и позвао их да се пријаве. Председник Недељковић изразио је задовољство што врачарски сениори организују своје активности у просторијама које је Општина помогла да се преуреде, и додао да је ова посета један од начина како одржава непосредну комуникацију са грађанима.

Поред жеље да се захвале, пензионери су искористили овај сусрет да га упознају са проблемима који су свакодневно присутни у животу њихове заједнице, али и да конструктивним предлозима укажу на који начин би се могао живот људи старије генерације учинити бољим.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *