Успешно одржано предавање “Лекције из Feng Shui” у Божидарцу

Специјални гост наше установе је била директорка и власница Института Feng Shui Сандра Дринчић. Она је кроз једно кратко предавање посетиоцима објаснила основе ове древне кинеске вештине и како је могу искористити да њихова енергија и хармонија са окружењем буду бољи.

Такође, поделила је са посетиоцима и природни рецепт за третирање односно чишћење простора. Једна од кључних савета је да морамо да средимо простор како бисмо средили живот. Наравно, простор треба организовати уз поштовање посебних принципа и прорачуна како би завладао баланс.

Предавање је Сандра завршила са перспективама које можемо да очекујемо на макро нивоу у 2020. години, као и које су карактеристике године пацова. На крају предавања директор установе, Владимир Kљајић, се захвалио Сандри на издвојеном времену и знању које је поделила са посетиоцима Божидарца. Ово је други пут да је Сандра гост наше установе и радо је виђен гост. Изузетно нам је драго и што је Сандра несебично одговарала на питања знатижељне публике, коју је интересовало уређење њихових приватних домова и што је остала дуже од предвиђеног времена за предавање.

Догађај се одржао у оквиру низа манифестација посвећених прослави Kинеске нове године на Врачару.

Подршка: Градска општина Врачар и Kластер Ин

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *