Сјајна атмосфера уз Чолине хитове на поклон концерту у Божидарцу

У понедељак, 10. фебруара, у Божидарцу је одржан концерт младог уметника Петра Јојића Перчолија, који је уз пратњу пријатеља извео неке од најпознатијих хитова једне од највећих звезди на овим просторима, Здравка Чолића.
Музичко вече је реализовано у сусрет Дану заљубљених као поклон  Врачарцима и Врачаркама од стране градске општине Врачар и Божидарца.

Ни киша која је падала те вечери није спречила све заинтересоване да у потпуности испуне концертну салу Божидарца и да уживају у сјајној атмосфери где су се један за другим низали хитови од Априла у Београду, Ти си ми у крви, Загрли ме, Еј драга, драга, па до новијих нумера попут Ноћ ми те дугује, Мјеркам те мјеркам и многих других.
Директор Божидарца, Владимир Кљајић, је овом приликом изјавио да је увек задовољство пружити прилику младим талентима, а овације публике су прави показатељ да смо одговорили на културне потребе суграђана и суграђанки, што даје огроман подстрек Божидарцу да заједно са Градском општином Врачар настави и у будућности са широким културно-едукативним програмом

Доживите део атомсфере уз фотографије на следећем линку https://www.facebook.com/pg/bozidarac1947/photos/?tab=album&album_id=2330770557220307&__tn__=-UC-R

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *