Индивидуални курс енглеског језика online

Индивидуални курс енглеског од сада и online
Размишљате које вештине можете да стекнете од куће док траје пандемије корона вируса? Не брините, нисте сами. Многи поједнци практикују самоизолацију и социјално дистанцирање. Иако је ово застрашујуће и стресно време за све, можемо покушати пронаћи нешто добро у ситуацији. На пример, ово је сјајно време да проширите свој сет вештина. Уколико сте увек желели да научите или усавршите конверзацију енглеског језика и олакшате себи пословање као и да подигнете своје вештине на тржиту рада индивидуални курс енглеског језика је права обука за вас. Данас енглески језик користе готово све компаније у свом пословању, а индивидуални online курс ће вам омогућити да уживо, у договореним терминима, из удобности свога дома имате прилику да са предавачем ,који је посвећен само вама, вежбате конверзацију на коју смо обратили посебну пажњу.

Нисте сами 
Наши курсеви задржали су све предности традиционалног образовања уз нове могућности. Имаће контакт уживо са предавачем који вам у сваком тренутку може поновити или додатно објаснити уколико је потребно. Све ово из удобности ваше дневне собе преко компјутера или мобилног телефона.

Општа информација:
Индивидуална онлине настава за енглески језик организована је по нивоима, у зависности од предзнања које поседујете (и које се утврђује на бесплатном улазном онлине тестирању). Без обзира на ниво, инсистира се на конверзацији.

Цена и начини плаћања индивидуалне наставе:

  • Цена индивидуалне наставе: 2.500 рсд по часу (60 минута)
  • Цена литературе: 1500 рсд Акција: За полазнике који се упишу пре 17. априла литература је БЕСПЛАТНА! Пријави се одмах
  • За индивидуални облик наставе, полазник предлаже термине и динамику рада

Упиши се одмах на курс индивидуални курс енглеског језика: 

  • Најједноставније је путем следећег линка овде или
  • Путем и-мејла: prijava@bozidarac.rs
  • Путем бесплатне инфо линије 0800 300 305
  • Такође можете да нам пишете и путем Vibera i Whats up-a +381648668230
  • Лично у просторијама „Божидарца“, адреса: Радослава Грујића 3, Београд – радним данима од 10 до 14ч или

Искуство и савет некадашњег полазника:
Немања Лековић, запослен је у компанији која се бави дистрибуцијом робе и добара, и задужен је за комуникацију са клијентима, а како је фирма проширила пословање и постала интернационална створила се и могућност за напредовање, уз један мали савладиви корак – знање енглеског језика. ”Увек сам сматрао да поседујем довољно знање енглеског језика због гледања серија и филмова, али како се проближавао дан за интервју, схватио сам да уствари већ дуго времена нисам имао прилику да га заиста и комуницирам са неким. У вежбању испред огледала са самим собом увидео сам да то и не иде баш онако како сам замишљао, све сам имао у глави, али када је требало то да изговорим једноставно није звучало како треба. Индивидуални онлине курс ми је помогао да питам баш оно што до сада никада нисам имао прилику и да заједно са предавачем прођем кроз све ситуације које сам са неким другим избегавао да не бих испао, како се каже, ”глуп у друштву”. Уједно, и даље сам морао да се фокусирам на посао, па ми је могућност учења од куће додатно штедела време. Стекао сам ново и унапредио знање које већ поседујем, а самим тим и изгубио страх од раније да нешто не погрешим. Уз унапређење на послу и све бенифите које долазе уз то, стекао сам нову вештину, за коју сам раније само убеђивао себе да је већ поседујем.”
Испит провере знања од сада и online:
Уколико кандидат поседује знање енглеског језика и жели сертификат, има могућност да полаже испит провере знања, након чега му се издаје сертификат

  • Цена провере знања енглеског језика је 8.000 рсд

Пријави се одмах! 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *