ПРЕДСЕДНИК ЗАХВАЛИО ВОЛОНТЕРИМА КОЛ ЦЕНТРА И ВОЛОНТЕРСКОГ СЕРВИСА ГО ВРАЧАР

Председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић обишао је данас Волонтерски сервис и Кол центар Градске општине Врачар и том приликом се захвалио свима који су били на услузи Врачарцима током трајања ванредног стања и епидемије корона вируса.

Први човек Општине подсетио је да је Кол центар Градске општине Врачар формиран 2016. године и  да Општина Врачар од тада свакодневно на вези са грађанима кроз многобројне пројекте, као што су геронтодомаћице, Врачаски мајстор и многи други.

„Посета премијера Републике Србије Ане Брнабић, градоначелника и заменика градоначелника Града Београда Зорана Радојичића и Горана Весића јесу само потврда доброг рада током епидемије корона вируса, што су пренела и медији. Ви сте урадили један добар посао, што је презентовано и путем средстава јавног информисања. Битно је што сте успели да дођете до врата сваког грађанина који се обратио за помоћ, што сте успели сваком да упутите љубазну реч, што сте показали хуманост како је и замишљен рад Волонтерског центра“ истакао је председник Недељковић.

Председник је истакао да је током трајања ванредног стања пружено преко 22.000 услуга, подељено је 3.419 пакета социјално угроженим категоријама, особама са инвалидитетом. „Пружили сте безброј услуга грађанима и на томе вам се неизмерно захваљујем. Од вас треба и ми старији да учимо како се ради. И онда када је почињао полицијски час, ви сте и тада помагали и стигли до врата сваког Врачарца и то ће памтити сви грађани“, рекао је председник Општине и додао да је велики успех што се међу волонтерима и  запосленима  није ни у једном тренутку појавио вирус.

„Желим свима да се захвалим једним заједничким аплаузом. Сваког тренутка је било активно између 100 и 120 функционера, запослених и волонтера. Ви сте сви за мене хероји“ закључио је председник Општине на крају свог обраћања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *