Курс јавног наступа

Курс јавног наступа
На послу, у школи и јавном животу често смо позвани да „дамо неколико коментара“. Често, људи у таквим ситуацијама постају збуњени иако имају довољно знања и искуства о ономо о чему се разговора. Сама идеја јавног говора је за многе ноћна мора, а ипак је једна од најважнијих вештина коју можете савладати. Бити у стању да са самопоуздањем говорите и инспиришете људе речима је моћно средство, а када једном постанете експерт, то ћете искористити у свом друштвеном животу као и у каријери. Већина публике биће заинтересована за оно што имате да кажете – зато будите сигурни да је оно што говорите важно. Овај курс вам даје поуздан модел за припрему и одржавање ефикасних презентација. Током курса пружићемо вам упутства, искуство и праксу за развијање и одржавање упечатљивих презентација. Ако сте нервозни због јавног говора, ово је курс за вас! Бити сјајан јавни говорник може вас ставити на пут ка успеху, било да желите да подучавате, информишете, убедите или браните неку идеју. Ипак, многи од нас живе у страху од јавног говора. Доживљавамо страх од позорнице или верујемо да је говоре најбоље препустити онима са интуитивнијим талентом. Али то не треба да буде случај. Овај курс је осмишљен како би вам помогао да заблистате тамо где се други утишају. Ако сте почетник, овај курс ће вам помоћи да брзо савладате основе говора. Ако сте искусни говорник, овај курс ће вам помоћи да боље разумете јавни говор и пребацује вас на следећи ниво.
Предавач са искуством
Искусан у држању тренинга, након вишегодишњег вођења разних радионица и пројеката, са фокусом на активности које су усмерене да више стотина младих постану самоуверени комуникатори и активни чланови заједнице. Предавач Богдан Ристић је дипломирани новинар и мастер политиколог тренутно запослен као консултант на највећој светској online платформи за e-learning ITutorGroup, на којој је одржао више од пар хиљада индивидуалних сесија са клијентима широм света. Увек доступни и отворени за сва питања полазника учинићемо све да савладавање курса буде максимално олакшано. Закажите још данас бесплатне консултације, ту смо због вас.
Шта ћете научити? 

 • Шта је то успешан јавни наступ и како се спремити
 • Технике за превазилажење треме и креирање упечатљивог говора
 • Групна и индивидуална комуникација
 • Пословна комуникације и презентација
 • … и још много, много више!

БОНУС РАДИОНИЦА: Индивидуална сесија за сваким од полазника на којој ви спремате говор, а предавач вам даје feedback и помаже да отклоните грешке уколико их будете имали.
Званична потврда стечених вештина
Сертификат за јавни наступ који будете стекли у “Божидарцу” призната је и проверена гаранција квалитета. Божидарац је државна установа која баштини наследство Народног универзитета Божидар Аџије више од шест деценија. Познати смо по вишегодишњој традицији обучавања на хиљаде задовољних полазника у разним областима. Божидарац је од 2018. године члан Европске асоцијације за образовање одраслих (ЕАЕА) у Бриселу.
Динамика на курсу јавног наступа:

 • Укупно четири предавања, једном недељно у реалном времену (уживо)
 • Једна индивидуална сесија
 • За месец дана завршите курс

Цена курса за јавни наступ и начини плаћања: 

 • У целости 9.900 динара уместо 12.000 РСД
 • На две рате од по 6.000 динара (једна на почетку и друга на крају курса)
 • Административном забраном, до 2 рата

Искуство и савет некадашњег полазника:
”Курс је био одличан. Додуше само један део сам имао online, пошто сам први део почео пре пандемије. Теме су биле врло занимљиве, a online настава ми је била још практичнија. Богдан је супер, заиста држи пажњу до краја, такође врло добар и забаван говорник. Поред тога, имате могућност да му представите свој говор и добијете стручни преглед који ми је био од велике помоћи. Зато препоручујем овај курс свима вама који сте заинтересовани да сазнате како припремити и одржати сјајну презентацију, а током процеса научићете доста везано за тему јавног говора.” Никола Слијепчевић, office менаџер

Стекните знање јавног наступа у новом уписном року!
Пријаве на курс јавног наступа су у току, а места се брзо попуне зато се пријавите већ данас.

Упиши се на курс јавног наступа:

 • Најједноставније је путем следећег линка овде или
 • Путем и-мејла: prijava@bozidarac.rs
 • Такође можете да нам пишете и путем Vibera i Whats up-a +381648668230
 • лично у просторијама „Божидарца“, адреса: Радослава Грујића 3, Београд – радним данима од 10 до 13ч

Божидарац је члан Европске асоцијације за образовање одраслих (ЕАЕА)

Једноставан приступ online курсу: Тражили смо најбоље и најједноставније решење за online наставу како бисмо одговорили на све захтеве полазника, а то су: апликација мора да буде једноставна, да може и на обичном компјутеру и на телефону да ради, без компликованог инсталирања и без додатне опреме, а све у циљу да се квалитет наставе одржи као и код фронталне наставе у учионици. Виртуална учионица има још више могућности него обична. Упиши се одмах! Настава почиње одмах по формирању групе, а највише десет до петнаест дана након уписа

Зашто је јавни наступ вештина које је битна?

Људи су вековима причали приче. Приче могу узбудити, надахнути и привући публику више него суве статистике и чињенице. Зато запамтите да када је ваш ред да јавно говорите, испричајте причу. Чак и ако говорите о математичкој загонетки, претворите је у причу јер тако закачите публику. Али чак и ако немате планове да уђете у политику, способност да се представите добро ће учинити чуда за било који пут каријере који одаберете. Полазник курса јавног наступа може бити свако ко је мотивисан да научи тајне нове вештине. Обећавамо да ћете уз нашег наставника лако савладати материју.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *