УРУЧЕНИ ПАКЕТИ КОРИСНИЦИМА НОВЧАНЕ СОЦИЈАЛНЕ ПОМОЋИ НА ВРАЧАРУ

Данас су становницима Врачара старости преко 65 година, који су корисници народне кухиње и социјалне помоћи уручени пакети хране и хигијенских потрепштина.

Пакете је уручио заменик градоначелника Града Београда Горан Весић и генерални директор компаније „Азвирт“ Мурат Туркоглу. Уручењу су присуствовали секретарка за дечију и социјалну заштиту Наташа Станисављевић, председник Градске општине Врачар проф. др Милан Недељковић и директорка Градског центра за социјални рад Зорица Павловић.

У обраћању медијима Весић је истакао да, иако је ванредно стање завршено, Град Београд наставља да брине о грађанима који су најугроженији и да у градском буџету има средстава за ту категорију суграђана, али да је увек добродошла и помоћ друштвено одговорних компанија као што је у овом случају компаније „Азвирт“, која је већ дуго присутна у нашој земљи. Он је изразио задовољство што је компанија обезбедила 280 пакета за грађане старије од 65 година који немају пензију, као и да је таква помоћ увек добродошла.

У име Градске општине Врачар председник Недељковић се захвалио на донацији за пензионере, лицима старијим од 65 година, која немају примања ,који су самци, и којима је помоћ компаније „Азвирт“ од огромног значаја. „Желим да захвалим и Граду Београду, што је током трајања ванредног стања донирао 3.442 пакета социјално угроженим категоријама са месечним примањима испод 30.000 динара“, рекао је Недељковић.

„Заједно са нашим српским партнерима превазишли смо многе препреке у прошлости, а заједно ћемо победити и ову епидемију“ изјавио је генерални директор компаније „Азвирт“ Мурат Туркоглу и закључио да они не граде само путеве, већ и дуготрајне везе између Републике Азербејџан и Републике Србије и њихових грађана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *