ПОСЕТА ПРЕДСЕДНИКА ГО ВРАЧАР НОВООТВОРЕНИМ ПРОСТОРИЈАМА СЛУЖБЕ ЗА КАТАСТАР НЕПОКРЕТНОСТИ ВРАЧАР

Председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић, посетио је данас новоотворене просторије Службе за катастар непокретности Врачар.

Приликом oбраћања, Недељковић је истакао да ће од сада Врачарци много лакше, брже и eфикaсније мoћи дa имају увид и прибаве сву потребну документацију из катастра за непокретности.

“Просторије Службе катастра за непокретности се налазе на самој општини Врачар, што је аутоматски олакшавајућа околност, поготово за наше старије суграђане“, рекао је Недељковић.

“Служба катастра je комплетно дигитализована и у њену базу података унето је преко 45.000 станова и гаража као и преко 6.800 катастарских парцела, тако да ће Врачарци имати и електронски приступ свему што им је потребно везано за катастар непокретности“, закључио је први човек општине Врачар.

Начелница Службе Љиљана Вукашиновић истакла је да су грађани Врачара презадовољни што више нису дислоцирани и да све функционише много лакше и брже сада када се просторије катастра налазе на самој општини, напоменувши да су они Служба која броји свега двадесет троје запослених, али да то ни у ком случају не утиче на брзину и ефикасност којом Служба функционише.

На крају обраћања, начелница је изразила велику захвалност комплетном руководству Општине Врачар на помоћи у обезбеђивању простора и услова за рад.

Служба за катастар непокретности Врачар налази се у улици Булевара Краља Александра 84, а улаз у саме просторије је из Кумановске улице, преко пута броја 14.

Грађани могу доћи лично или заказати долазак преко сајта, апликације и инфо-центра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *