НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ ВРАЧАРСКИ УЧЕНИЦИ ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА

Председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић и члан Већа задужен за образовање Драги Лукић уручили су награде најбољим врачарским ученицима за изузетно залагање и одличне резултате током школовања. Општина је наградила 212 ученика добитника дипломе „Вук Караџић“ и 17 ученика носилаца признања „Ђак генерације“. Најбољи ученици у школској 2019/2020. години добили су од Општине Врачар похвалнице и књиге.

Председник Недељковић честитао је ученицима на постигнутом успеху и поручио, да је важно да остану једнако вредни и марљиви током даљег школовања. Пожелео им је пуно среће и успеха у будућности, да упишу жељене средње школе и факултете и наставе са добрим резултатима. „ Импресиван број добрих ученика, то је велики успех за мене, за њих, њихове родитеље и професоре као и Градску општину Врачар“, изјавио је Недељковић у обраћању медијима. Најбољим ученицима поклоне је уручио и председник Скупштине општине Врачар Михаило Групковић.

Ове године, из безбедносних разлога, руководство Општине Врачар организовало је традиционални пријем најбољих ученика на платоу испред зграде Градске општине Врачар, примењујући све прописане превентивне мере у циљу сузбијања инфекције изазване корона вирусом како не би ученике непотребно излагали ризику у данима када расте број заражених. Свечаности су присуствовали родитељи и професори најбољих ученика.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *