ГРАЂАНСКИ ВОДИЧ КРОЗ ОДЛУКУ О БУЏЕТУ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ВРАЧАР ЗА 2020. ГОДИНУ

Драги суграђани,

Представљамо вам грађански буџет Градске општине Врачар за 2020. годину.

Јасно и прегледно, можете видети, на који начин и за које пројекте ће се трошити финансијска средства. У документу су на једноставан и сликовит начин приказани најважнији планирани приходи и расходи Општине.

Дана 15. марта 2020. године ступило је на снагу ванредно стање на територији Републике Србије у складу са Одлуком о проглашењу ванредног стања, и у складу са инструкцијама Министарства финансија и Секретаријата за финансије града Београда, Градска општина Врачар извршила ребаланс буџета за 2020. годину.

Циљ руководства Градске општине Врачар је да са грађанима оствари транспарентност, родну перспективност и партиципативност текућег и будућих буџета Општине, као и да се предузму све неопходне мере како би сви заједно успешно пребродили кризу изазвану појавом вируса КОВИД-19.

Позивамо вас да активно учествујете у припреми буџета путем анкета, јавних расправа и трибина, како би на најбољи начин искористили буџетска средства за добробит свих грађана и грађанки Врачара. Ваши предлози и идеје ће бити снажан покретач активности.

Цењени суграђани, једино заједничким снагама можемо побољшати квалитет живота на Врачару и радити на унапређењу наше Општине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *