Како помоћи себи у време епидемије Онлине радионица

Božidarac Digital вас позива на прву онлине радионицу посвећену менталном здрављу у уторак, 4. августа у 17 часова. Пријава је у наставку.  Осим одговорног и дисциплинованог придржавања мера превенције које су прописали стручњаци, а које нам помажу да сачувамо своје и здравље људи око нас, веома је важно и сачувати ментално здравље. Kако пронаћи праву меру у информисању о актуелној ситуацији, бризи о себи, старијим и млађим члановима породице, пријатељима, на који начин оснажити себе у свакодневном функционисању у кући и на послу, носити се са страхом, неизвесношћу, анксиозношћу и усамљеношћу, помоћи себи и другима?
Након пет месеци од првог суочавања са вирусом Ковид-19 на нашим просторима, најважнији задатак нам је да останемо ”нормални” штагод нормалност подразумевала, да сачувамо самопоуздање,интересовања и животну енергију. Kолика је наша моћ и шта све можемо да урадимо да у време епидемије сачувамо ментално здравље, оснажимо себе у време кризе за коју нико не мозе са сигурношћу да тврди колико ће још да траје.
Пријаву за радионицу можете извршити једноставно на линку овде.
Бесплатну едукацију са циљем како победити страх, неизвесност и анксиозност у време епдемије који ”стиже” већину нас, без обзира колико имамо година, реализоваће он-лине Радмила Урошевић, социолог и социотерапеут у уторак 4.августа од 17,00 до 18,00 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *