СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЂАКА ПРВАКА НА ВРАЧАРУ

Председник Градске општине Врачар проф. др Милан А. Недељковић присуствовао је свечаном пријему ученика у први разред у основној школи која носи име народног хероја “Синиша Николајевић“.

„Част и задовољство ми је што могу данас да вас поздравим и пожелим срећан полазак у школу. И ове године, као и претходних, Градска општина Врачар обезбедила је поклоне за вас, ранчеве са неопходним школским прибором. Данас се у свих шест врачарских школа одржава свечани пријем ученика и сваки првак ће добити поклон. Врачарске школе спремно дочекују 1. септембар и ризик од заразе је сведен на минимум. У циљу заштите ученика и запослених од корона вируса обезбеђена је заштитна опрема и средства за дезинфекцију. Ризик од заразе сведен је на минимум, али је веома важно да поштујете прописане мере и правила које су вас научили родитељи, а на које ће вас подсећати и учитељице“, рекао је Недељковић приликом обраћања. Свечаности су присуствовали и чланица Већа Биљана Ракић и шеф Кабинета Никола Јеленковић.

Након поздравних речи председника Општине и директора школе Влатка Кљајића, поделе поклона, радосних и узбуђених 85 девојчица и дечака у пратњи својих родитеља први пут су ушли у учионице предвођени учитељицама.

Ове школске године у шест врачарских школа уписано је 720 ученика.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *