Позориште двориште Божидарац Отварање

Позивамо вас на отварање нове позоришне сцене у дворишту Божидарца са комедијом и познатом представом ‘’Зашто и како убити мужа?’’ у суботу, 5. септембра са почетком у 21h.

’’Позориште двориште Божидарац’’ је настало у сарадњи између позоришта Призор и Божидарца са идејом да понуди квалитетне комедије током последњег летњег месеца Врачарцима али свим Београђанима.
Представа је бесплатна за посетиоци и карте се могу преузети сваким радним даном од понедељка до петка од 10 до 14h у Божидарцу, Радослава Грујића бр. 3, на Информацијама. Максимално по посетиоцу су две карте. Текст и режија Раде Вукотић. Глумци: Наташа Аксентијевић и Пеђа Дамњановић
Представе ће се изводити сваке суботе и то Цицијеви споменар, Спонзоруша и Kомедија забуне на крају септембра. Приликом реализације програма биће поштоване све епидемиолошке мере, од ограниченог броја публике, преко дезинфекције руку свим посетиоцима, размаком између седишта и друге. Kарте за све представе ће публика моћи да преузме у недељи пре извођења.
Добро дошли

Подршка ГО Врачар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *