Позориште двориште Божидарац Цацијев успоменар

Након фантастичног одазива на отварању сцене Позориште двориште Божидарац позивамо вас на другу представу Цацијев успоменар у суботу, 12. септембра са почетком у 21х.

Kарте су бесплатне и могу се преузети сваким радном даном од 10 до 14х на Информацијама Божидарца (Радослава Грујића бр. 3, Врачар) – максимално по две карте по посетиоцу.

Представа прати Милана Цација Михаловића који доноси анегдоте, прилоге са проба, представа, премијера и гостовања са којима се сусрео приликом своје глумачке каријере у Атељеу 212. У својим записима помиње целу једну генерацију. Мира Траиловић, Ташка Начића, Љубишу Бачића, Зорана Радмиловића ….
Приликом отварања Позоришта двориште Божидарац директор Владимир Kљајић је изјавио “Изузетно нам је драго да видимо огромно интересовање и посету. Позориште не само да креће са радом већ се родило и потпуно ново у овој епидемији. Задовољство ми је да смо у сарадњи са позориштем Призор, а захваљујући градској општини Врачар отворили потпуно нову сцену на нашој општини. Успели смо и са одлагањима да задржимо ентузијазам и током целог септембра ће публика моћи да ужива у комедијама потпуно бесплатно под отвореним небом. Даћемо све од себе да уживате и да се насмејете у вашем новом позоришту’’.

Позориште двориште Божидарац је настало у сарадњи са позориштем Призор уз подршку градске општине Врачар.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *