Смех Јога са Наташом у дворишту Божидарца

Смех јога са Наташом се враћа, овога пута, у двориште Божидарца! Последњи петак у месецу увек је био резервисан за радионицу смеха, а због тренутне епидемиолошке ситуације, уз обезбеђену физичку дистанцу између учесника, оцртаним распоредом стајања за време трајања радионице и ограниченим бројем учесника, настављамо овог петка, 25. септембра, од 17 часова!

Смех нам је потребан свакога дана, а у овим временима вероватно више него икад! Да би побољшали меморију, смањили стрес, постали отпорнији, побољшали здравље, али и да би се једноставно – смејали ! Смех је једина добра зараза!

Због ограниченог броја учесника молимо вас да попуните бесплатну пријаву на линку овде.
Радионица која шири осмех преко цеееееееееелог лица! Дођите да причамо зашто је смех лек и како да се више смејемо.

Понесите удобну одећу и обућу, флашицу воде и осмех (ако га тренутно немате, ми ћемо вам помоћи).

Осмех по осмех да мењамо свет!

Шта је Смех јога?

Творац јоге смеха је индијски лекар Мадан Kатариа, који је закључио да је шест минута дневно, колико се човек у просеку смеје, премало. Зато је развио тридесетак вежби које су комбинација психолошких трикова (углавном играња улога), неких јога вежби дисања, као и познавања функционисања рефлекса. Тренд јоге смеха је врло брзо постао популаран у свету; постоји више хиљада “клубова смеха” широм целог света, где је могуће у групи научити ове вежбе (смех је, по својој природи, друштвени феномен, и зато је ове вежбе најлакше научити у групи).

Улаз слободан, а пријава обавезна.

Подршка: ГО Врачар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *